Vappupäivän brunssilla juhlittiin samalla myös mieheni pyöreitä vuosia. Mieheni on innokas lautapeliharrastaja joten synttärikakuksi tein hänelle tämän Carcassonne lautapeliä jäljittelevän kakun. Tuli taas todistetuksi ettei tää marsipaaninäperrys ole ihan mun juttu, mutta kyllä tuosta idean tunnistaa ja mies oli oikein otettu tästä synttäriyllätyksestä. Täytteet ideoin miehen toivomuksen mukaan, kun kysyin mitä hän haluaisi kakkuunsa, niin vastaus oli suklaata ja keksiä. Twix-palat säilyttivät rapeutensa hyvin vielä seuraavana päivänäkin, mutta Suffeli Puffit lötsähtivät jo samantien.Pohjana on taas tämä luottopohjani. Tällä kertaa kyllä meinasin tehdä toisenlaisen pohjan, mutta enpä ollut huomannut ostaa kaupasta perunajauhoja, joten tällä mentiin taas. Mutta miksipä sitä hyvää vaihtamaan.

Täytteessä oli kermavaahtoa ja mascarponejuustoa (3 dl kermaa ja 1 rasia mascarponea) sekä pieneksi paloiteltu twix ja reilut puoli pussia Suffelipuffeja. Täytettä (ilman keksipaloja) käytin myös kakun kuorruttamiseen ennen marsipaania.

Koristeluiden kanssa meinasi käydä hieman köpelösti, kun unohdin tehdä ukkelit hyvissä ajoin kuivumaan, ja lopulta niihin jäi vain 2 päivää kuivumisaikaa. Onneksi ne kuitenkin pysyivät ryhdikkäästi pystyssä eivätkä lörtsähtäneet. Ruskea sokerimassa oli päässyt aika pahasti kuivumaan kaapissa, mutta toisaalta ehkä noissa on enemmän sellaista epäsäännöllistä muotoa noin. Tieksi olin pyytänyt kaupasta valkoista marsipaania, mutta sainkin mantelimassaa, joten teitä tuli aika vähän koska mantelimassa ei ihan niin hyvin kestänyt tuota kaulitsemista ja muotoilua. Osat yhdistin niin että laitoin kaikki vihreän levyn päälle ja sen jälkeen kaulitsin varovasti leivinpaperin läpi koko levyn ylitse, jolloin tiet ja joki kiinnittyivät. Ukkelit kiinnitin sokerikuorrutteella.