Jatketaanpas synttärileivonnaisilla. Tämä kakku tuli kaverisynttäreille, osittain siksi että piti saada joku kakku, jonkä päältä saa puhallettua kynttilät:) Tuli hyvää, mutta ehkä mascarpone ei kuitenkaan ole paras tähän kakkuun. Varioin tässä hieman mustikkavalkosuklaakakkua.

Koristeen tein oranssilla koristesokerilla ja sabluunalla, mutta sabluuna oli hieman sähköinen ja kun olin ottamassa sitä pois, niin sokerit hieman levahti pitkin poikin. Mutta onneksi pienet vieraat ei kauheasti katselleet koristeluja ;) Tässä kakussa kokeilin ekan kerran ostamiani kakkukalvoja ja kyllä vaan tuli reunasta niin paljon siistimpi kuin aikaisemmin! 

Pohja:
200 g dominokeksejä
75 g voita tai margariinia

Maitosuklaatäyte:
3 liivatelehteä
100 g suklaata (itse käytin 40 %)
200 g mascarponea
1,5 dl kermaa

Valkosuklaatäyte:
1 liivatelehti
100 g valkosuklaata
50 g mascarponea
1 rkl limemehua
1 dl kermaa

Laita irtopohjavuokaan leivinpaperi niin että paperin reunat tulevat vuoan ulkopuolelle (tämä helpottaa kakun siirtämistä paperilta lautaselle) ja vuoraa reunat halutessasi kakkukalvolla. Murskaa pohjaa varten keksit hienoksi ja lisää sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi ja painele vuokaan. Siirrä vuoka kylmään odottamaan täytteen valmistumista.

Laita maitosuklaatäytteen liivatelehdet kylmään veteen likoamaan. Sulata suklaa ja anna jäähtyä hetki. Sekoita joukkoon mascarponejuusto (juustoa kannattaa hieman notkistaa vatkaamalla ennen sekoittamista). Vaahdota kerma. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi ja liuota ne tilkkaan kuumaa vettä. Lisää liivateseos suklaaseokseen ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti sekoittaen. Levitä pohjan päälle ja anna hyytyä noin 3 tuntia.

Tee valkosuklaatäyte muuten samoin kuin maitosuklaatäyte, mutta sekoita liivatteet kuumennettuun limemehuun. Levitä varovasti maitosuklaatäytteen päälle ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia.