Jatketaanpas vielä näitä tytön synttärileipomisia… Uudesta Muffinsikirjasta kokeilin näitä banaanimuffinseja, koska ajattelin että olisivat lasten mieleen. Aika äkkimakeita näistä tuli, mutta lapsille varsinkin maistui hyvin. Oli taas hetki aikaa vierähtänyt kun olin tehnyt minimuffareita viimeksi, joten taikinaa oli vaikka kuinka paljon jäljellä, kun muffinsipellin kolot olivat täynnä. Tein ekaa kertaa nyt uudella minimuffinsipellillä ja tuli paljon paljon siistimpiä kuin ilman sitä. Innostuin hieman synttärivarustelussa, ja tulin tilanneeksi myös tollaisen muffinsitelineen:)



4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/3 dl ruokokidesokeria
2 tl leivinjauhetta
100 g margariinia
2 tl vaniljasokeria
2 munaa
1 1/3 dl maitoa
2 kypsää banaania soseutettuna
15 kovaa kermakaramellia (Werther's Original) murskattuna

Sekoita jauhot, sokerit ja leivinjauhe. Sulata margariini. Vatkaa munia kevyesti ja lisää maito, margariini ja banaanit. Kääntele sekaan jauhoseos ja karkit. Jaa vuokiin ja ja paista 175 asteessa noin 15 min (isoja noin 20 min).

Koristeluun käytin marshmallow fluff tahnaa. Ohje oli myös Muffinsikirjasta, 1 dl tahnaa ja 1 dl tuorejuustoa sekoitetaan yhteen. Tätä oli helppo pursottaa ja pysyi tosi hyvänä vaikka muffinsit odottivat jonkun aikaa tarjoilua. Päälle vielä kakussakin olleita perhosia ja kukkia.