Nyt tällaisia sekalaisia ruokajuttuja, näiden tekemisestä on jo aikaa, joten tarkat reseptit ovat jo hävinneet mielestä. Olisi kiva kun olisi aikaa päivittää tätä blogia edes suunnilleen reaaliajassa, eikä kaksi kuukautta jälkikäteen...

Minua on jo jonkin aikaa ahdistanut broilerin lihan ostaminen ja olenkin vähentänyt sitä huomattavasti. Välillä tulee kuitenkin ostettua, koska siitä saa nopeasti ruokaa, mutta toivoisin että olisi tässä asiassa enemmän itsekuria ja jäisi ne tehotuotantobroilerit hyllylle. Kerran ostin pakastinaltaasta löytyneen kokonaisen luomubroilerin, mutta se oli tuota Saksasta ja jotenkin sekin tuntuu hieman hölmöltä.

Broilerin valmistin uunissa ja pääsin samalla toteuttamaan lapsuusajan hupiani eli broilerin maustamista. Kun olin pieni, isä osti usein kotiin pakastebroilereita joita paistettiin uunissa ja meistä lapsista oli kivaa hieroa mausteet broilerin pintaan. Huvinsa kullakin....:)

Mausteiksi käytin tällä kertaa ainakin sitruunaa, siivutin toisesta ruuasta yli jääneet sitruunat ja hieroin niillä ensin linnun pintaa ja sen jälkeen työnsin ne linnun sisää antamaan makua. Lisäksi käytin ainakin kasvisliemikuution ja varmasti jotain muitakin mausteita. Sitten paistelin broilerin paistopussissa meheväksi ja nautittiin se salaatin kanssa. Hyvää oli!