Tämä kakku tuli sukulaissynttäreille vastapainoksi tuhdille ja suklaiselle vadelma-dajmkakulle. Ohjeen sovelsin hieman yhdistelemällä tätä mansikkapannacottakakkua ja vaaleanpunainen nonparelli blogista löytämääni ohjetta. Kakku oli ihan ok, ei mitenkään superhyvää, mutta ei se kyllä pahaakaan ollut:) Koristelukin onnistui tällä kertaa hieman paremmin.

Pohja:
200 g kaurakeksejä
75 g voita tai margariinia

Täyte:
500 g mansikoita
400 g rahkaa
200 g tuorejuustoa
2 dl kermaa
½ dl sokeria
8 liivatelehteä

Laita irtopohjavuuan pohjalle leivinpaperi (ja vuoraa reunat kakkukalvolla). Murskaa keksit. Tämä onnistuu helpoiten laittamalla keksit isoon muovipussiin ja kaulimalla varovasti keksien päältä niin että ne murenevat. Sulata voi ja sekoita keksimurskan joukkoon. Painele vuuan pohjalle.

Laita täytteen liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma, lisää joukkoon keskenään sekoitetut tuorejuusto, rahka ja sokeri. Soseuta mansikat. Mittaa 2 dl mansikkasosetta kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää joukkoon liivatelehdet. Sekoita liivate-mansikkasose ja loput soseesta täytteeseen. Kaada vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n. 4 tuntia tai mielellään yön yli.