Tämä oli mielenkiintoinen projekti. Ihastuin ohjeen ideaan, että täytteet leivotaan kääretortun sisään. Ohje oli GoodFoodista  ja alkuperäisessä ohjeessä on käytetty suet-rasvaa, eli munuaisten ympärillä olevaa rasvaa. Tätä käytetään englantilaisessa keittiössä paljon jälkiruokiin, mm. joulun puddingiin. Itseäni ei oikein houkutellut laittaa sitä jälkiruokaan (enkä tiedä miten sitä saisi käsiinsä edes Suomessa) ja tutkailin asiaa netistä ja päädyin korvaamaan tuon rasvan kookosrasvalla. Jauhoja jouduin hieman lisäämään että sain leivottavan taikinan, jolloin taikinasta tuli myös kovempaa paiston jälkeen. Rulla oli ihan ok, mutta ei kyllä noin paljon vaivannäön arvoista.


300g vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
85g sokeria
140g kookosrasvaa
1,5 dl maitoa
8 rkl vadelmahilloa
75 g valkosuklaata

Sulata kookosrasvaa hieman niin että sit pystyy käsittelemään. Sekoita rasva, jauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää maitoa ja sekoita taikinaksi. Taikinasta pitäisi tulla pehmeää, mutta ei tarttuvaa. Itse lisäsin hieman jauhoja ettei taikina terttunut enää käsiin. Kaulitse taikinasta noin 20*30 cm suorakulmio. Levitä päälle hillo ja 50 g suklaata rouhittuna. Jätä reunat tyhjäksi. Rullaa taikina lyhyeltä sivulta niin kuin rullaisit kääretorttua. Voitele leivinpaperi ja nosta rulla sen päälle, rullaa paperi kääretortun ympäri ja käännä reunat tiukasti kiinni, ettei täyte karkaa rullan sisältä. Paista 180 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes rulla tuntuu kinteältä ja on hieman ruskistunut paperin läpi. Anna jäähtyä hieman ennen avaamista. Sulata loput valkosuklaasta ja valuta rullan päälle. Ohjeessa rulla on neuvottu tarjottavan lämpimänä, mutta me kyllä söimme sen kokonaan jäähtyneenä vaniljakastikkeen kanssa.