Eilen juhlimme ystävien kanssa kevään tuloa. Rakastan tehdä ruokaa vieraille, ja sain taas pitkästä aikaa yksin valmistella kokonaisuuden alusta loppuun.



Alkudrinkkeinä meillä oli Virgin Bellinit

Kaada kuohuviinilasiin puolet persikkamehua ja puolet alkoholitonta siideriä (minä käytiin Pirkan siiderijuomaa, joka oli aika esanssista mutta ainutta jota löysin meidän lähikaupasta). Koristele lasit esim. limen viipaleilla.

Erillistä alkuruokaa en jaksanut tehdä, vaan alkupalaksi söimme leipätikkuja ja vihersalaattia. Salaattiin laitoin tällä kertaa jääsalaattia, tammenlehtisalaattia, sokeriherneen palkoja, kirsikkatomaatteja, öljyyn säilöttyjä artisokan sydämiä ja kurpitsansiemeniä.

Pääruokana oli pinaatti-ricottacannelonit.

Jälkiruuaksi kookos-limepiirasta ja valkoisia rocky road nameja.