Aloitetaanpas tämä reseptisuman purkaminen tästä voimannäytteestä, jonka ahkeroin tytön synttäreille. Tyttö pyysi prinsessakakkua ja sellainenhan oli sitten tehtävä. Tällaiseen kakkuun on olemassa sellaisia pelkän ylävartalon ja tikun omaavia nukkeja, mutta eihän sitä sellaista voi ostaa, olisi liian helppoa ja mihin sellaista sitten uudelleen käyttäisi… Pikku prinsessan kakussa oli Belle, jonka neiti sai itse valita kaupasta. Tällä nukella oli onneksi tuollainen kiinteä yläosa, ettei tullut topless kakkua ;)

Kakun kasaaminen osottautui aikamoiseksi hommaksi, koska tässäkin täytyi jääräpäisesti mennä omia polkujaan. Yleensä kai tällaiset kakut tehdään liivatetäytteellä hyydyttämällä johonkin pyöreään kulhoon, mutta minä päätin näppärästi kasata kakun toisin. Note to self, joskus kannattaisi tehdä niin kuin tietää onnistuvansa, eikä aina alkaa säveltämään omiaan… Kakkupohjan paistoin kuivakakkuvuokaan mutta kakku jäi todella pieneksi, eikä itsessään riittänyt mitenkään. Niinpä paistoin vielä pellillä yhden levyn kakkupohjaa lisää, joista kasasin kakun kokoon.

Täytteeksi prinsessa oli toivonut mangotäytettä, johon itse lisäsin vielä valkosuklaata. Täytteestä tulikin todella hyvää, tätä voisi tehdä uudelleenkin! Ihanan raikasta mutta silti paljon makua. Kasasin kakun illalla ja kasatessa kakku alkoi pelottavasti kallistumaan toiselle laidalle. Yön yli viritin kakun päälle tiukan kelmutuksen ja pönkkäsin kakun maitopurkeilla ja onneksi täyte oli yön aikana kovettunut ja kakku pysyi kasassa. Sitten ei muuta kuin nukke kelmun sisään, reikään tököttämään ja paljon kreemiä, että nukke pysyy pystyssä. Päällystin kakun myös kreemillä ja hameen ja koristeet tein marsipaanista. Eteen täytyi tehdä muutamia koristeita, kun kakkupohjat hieman paistoivat läpi keltaisesta marsipaanista.

Kakku alkoi hieman kallistumaan...

Näin vinossa se oli oikeasti, onneksi kuorrutuksella saa peitettyä melkein mitä vaan ;)Kokonaisuutena olin kyllä tyytyväinen kakun ulkonäköön, mutta toista kertaa en taida tuollaiseen hommaan enää ryhtyä. Tai sitten ainakin teen homman helpomman kautta.

Pohjana taas tämä

mango-valkosuklaatäyte

3 dl kermaa
3/4 dl sokeria
1,5 prk rahkaa
1,5 prk mangososetta (lastenruokahyllystä)
150 g valkosuklaata sulatettuna
1 tlk säilykemangoa paloiteltuna

Vaahdota kerma napakaksi vaahdoksi. Lisää sokeri, rahka ja mangosose. Sulata suklaa ja lisää hieman jäähtyneenä joukkoon. Pilko mango pieniksi paloiksi ja lisää lopuksi joukkoon.

Päälle ja reiän täytteeksi valkosuklaakreemi

100 g valkosuklaata
1 dl kermaa
0,5 prk mangososetta

Vatkaa kerma napakaksi vaahdoksi. Sulata valkosuklaa ja lisää kermavaahdon joukkoon. Lisää lopuksi mangosose. Anna hetken aikaa jäähtyä jääkaapissa, jolloin sitä on helpompi levittää.

Kakku edestä

Taakse tehtiin apukokin ehdotuksesta rusetti, tällä sai hienosti piilotettua marsipaanin reunat ja siistittyä vyötärön