Jahas, melkein tasan 5 kk hiljaiseloa täällä blogissa. Kevät ja kesä ja syksy on ollut niin vauhdikasta että jäänyt tänne kirjoittaminen ihan kokonaan pois jopa mielestä, mutta yritän nyt rykäistä tänne kaikki tässä välillä tulleet jutut. Kovin paljon ei ole kyllä erikoisuuksia tullut nyt laiteltua, normi arkiruokaa ja vanhoja hyviksi havaittuja leipomuksia. Osan ohjeista olen muutossa kadottanutkin, mutta laitan kuitenkin kuvat ja ohjeet niistä mitkä netistä löytyy.

Näitä kaikkein parhaiksi kehuttuja brownieita tein jo joskus huhti-toukokuussa. Ja makumuistini mukaan olivatkin kyllä erinomaisen hyviä! Ja niin kuin kuvasta näkyy, hävisivät nopeasti parempiin suihin :)

200 g  tummaa suklaata paloiteltuna
100 g maitosuklaata paloiteltuna
250 g voita
400 g (ruskeaa) sokeria
4 munaa
140 g vehnäjauhoa
50 g kaakaojauhetta
200 g vadelmia
 
Sulta suklaat, voi ja sokeri hitaasti kattilassa. Sekoita joukkoon munat yksitellen. Siivilöi jauhot ja kaakaojauhe ja sekoita. Sekoita puolet vadelmista taikinaan, kaada leivinpaperilla vuorattuun noin 20*30 cm vuokaan ja ripottele loput vadelmat päälle. Paista 180 asteessa keskitasossa noin 30 min. Jos haluat brownieista kiinteämpiä, paista vielä 5 min lisää. Jäähdytä ennen leikkaamista.