Prinsessajuhliin piti tietysti tehdä myöskin prinsessapikkuleipiä. Keksit tein Leivonnaisia herkkusuille kirjan ohjeella ja taikinan kanssa meinasi kyllä itku tulla. En tiedä oliko taikinan oikeasti tarkoitus olla sellaista vai tekikö kuuma ja kostea ilma tepposet, mutta taikinaa oli todella vaikea työstää ja jouduin lopulta leipomaan keksit niin että kaulitsin taikinan leivinpaperille, painoin muotit ja kaavin ylimääräisen taikinan pois. Pienellä varauksella siis uskallan tämän ohjeen tänne laittaa. Taikina on aika iso, alkuperäisen ohjeen mukaan tulee 20 pikkuleipää, mutta itse sain reilut 30 pikkuleipää vaikka heitin ison osan taikinaa poiskin (ja pillotin sen tänne).

Pikkuleipien koristeluun osallistui sitten päivänsankarin lisäksi isosisko sekä äiti, isä, "täti" ja enokin. Pikkuleivistä tuli ihania taideteoksia, tässä muutama maistiainen:200 g margariinia
280 g sokeria
1 tl vaniljasokeria
1 kananmuna
400 g vehnäjauhoja
0,5 tl leivinjauhetta

Vaahdota voi, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi. Lisää muna ja vatkaa hyvin. Lisää jauho ja leivinjauhe ja sekoita hyvin. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ohueksi levyksi ja ota pikkuleipiä muoteilla. Paista 170 asteessa noin 10 minuuttia, älä anna pikkuleipien ruskistua. Jäähdytä hetki pellillä ja siirrä sitten ritilälle jäähtymään. Koristele haluamallasi tavalla.