Pääruuista nämä porkkanat olivat suorastaan pettymys. Muiden hyvien ruokien seassa tuntui etteivät nämä maistuneet oikeastaan miltään. Ohje Kodin kuvalehdestä.


1 ½ kg porkkanaa
1–2 valkosipulinkynttä
1 rkl juoksevaa hunajaa
suolaa, mustapippuria myllystä
1 dl ruohosipulia tai lehtipersiljaa hienonnettuna
1 dl paahdettuja pinjansiemeniä tai pähkinöitä
3 rkl oliiviöljyä ja 1 rkl voita paistamiseen

Kuori porkkanat ja leikkaa vinoiksi viipaleiksi. Keitä porkkanat vähässä, suolalla maustetussa vedessä napakoiksi. Voit keittää porkkanat hyvissä ajoin  ja säilyttää jääkaapissa. Kuori ja hienonna valkosipuli. Paista valkosipulia pannussa öljy-voiseoksessa noin minuutti, koko ajan käännellen. Lisää valutetut porkkanat pannulle ja jatka paistamista, kunnes porkkanat saavat hieman väriä. Valuta päälle hunajaa ja sekoita. Mausta suolalla, pippurilla ja yrteillä. Viimeistele pinjansiemenillä. Tarjoa porkkanat lämpimänä lisäkkeenä.