Idean näihin popseihin sain Glorian Ruoka ja viini lehdestä jostain kesän numerosta. Tyttö näki lehdessä olleet tikkarit ja halusi että teen niitä hänen synttäreille. Pakkohan se oli sitten tehdä;) En itse kovin paljon tykännyt näiden popsien täytteestä, käyttämäni kääretorttupohja oli hieman liian kuivaa, mutta päällisen idea on kyllä loistava ja sitä voisi hyödyntää uudelleenkin. Väriltään nämä sopivat aivan täydellisesti aika pinkkiin päivään.

Popsien sisuksen tein kääretorttupohjasta, ohjeen otin Ruutukokki kirjasta. En ole tehnyt kääretorttupohjaa moneen moneen vuoteen, mutta tämä oli tosiaan liian kuivaa popseihin. Pohjan sekaan sekoitin 1 purkin appelsiinituorejuustoa, muotoilin palloiksi ja tökkäsin tikut kiinni. Kastoin tikkarit valkosuklaassa ja pyörittelin murennetuissa Strawberry flakes mansikkalastuissa (löytyi ainakin meidän citymarketista). Nämä ovat pakastekuivattua mansikkaa ja olivat yllättävänkin kirpsakoita, tikkarit eivät olleetkaan oikein lasten makuun, mutta aikuisen suussa mansikka, valkosuklaa ja appelsiini oli oikein hyvä yhdistelmä. Kuohkeammalla kakkupohjalla tai esim kaurakekseillä näistä varmaan tulisi ihan erimakuisia.