500 g punajuuria
5 varsisellerin vartta
2 hapanta omenaa
1 dl saksanpähkinärouhetta
kastike:
1 dl maustamatonta jugurttia
2 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunamehua
0,5 tl sokeria
Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi, jäähdytä. Kuori ja paloittele. Viipaloi varsiselleri, kuori ja paloittele omena. Sekoita salaatin ainekset. Sekoita kastikkeen aineksen keskenään ja sekoita salaattiin. Anna maustua kylmässä ennen tarjoilua.
Vuohenjuustomousse
125 g pehmeää vuohenjuustoa
2 dl kuohukermaa
1 rkl oliiviöljyä
1 rkl sitruunamehua
ripaus suolaa
Ota kuohukermasta desilitra erilleen. Sekoita kaikki muut ainekset tasaiseksi. Vaahdota loput kermasta kovaksi ja nostele vaahto vuohenjuustoseoksen joukkoon.
Kommentit