Jäi harmittamaan noi aura-muffinsit niin kovasti että oli kahden päivän päästä pakko korjata virhe ja leipoa uusia suklaamuffinseja, vanhalla tutulla reseptillä. Tämän ohjeen olen joskus kirjoittanut omin pikku kätösin ruutupaperiseen reseptivihkooni :) Helppoa ja hyvää tulee! Tällä kertaa korvasin osan jauhoista speltillä ja käytin ruokosokeria tavallisen sijaan sekä korvasin voin öljyllä. Nämä ovat siis melkein terveysruokaa, varsinkin kun käytin suklaana tummaa 70 % suklaata. Muffinsejen juju oli käyttämäni Lidlin appelsiini-suklaa. Hyviä tuli ja uskoni suklaamuffinseihin palasi =)

Tällä ohjeella tulee 6 isoa muffinsia

1 dl täysjyväspelttijauhoja
3/4 dl vehnäjauhoja
1 dl ruokokidesokeria
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
0,6 dl maitoa
0,4 dl öljyä
1 muna
60 g tummaa suklaata 70 %

Rouhi suklaa. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muna sekä öljy ja maito. Sekoita nopeasti taikinaksi ja lusikoi muffinsivuokiin. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Muffinsiakin naurattaa, kun on niin helppoa =)