Näiden herkkujen ohje löytyi jostain netistä. Tiesin, että yksi ystäväni tykkää varsin paljon valkosuklaasta ja vaahtokarkeista, joten halusin kokeilla tätä reseptiä. Itse en kovin paljon pidä valkosuklaasta pelkältään, koska se on niin makeaa, mutta tässä yhdistelmässä maut tasapainoittuivat ihanasti. Karkit olivat juuri sopivan makuisia ja niissä oli kivasti pureskeltavaa. Pieniin karkkivuokiin tehtyinä näistä saisi myös mainion lahjan!


200g valkosuklaata
3/4 dl pistaasipähkinöitä rouhittuna
3/4 dl kookoshiutaleita
3 dl pieniä vaahtokarkkeja tai isoja paloiteltuna
3/4 dl kuivattuja karpaloita

Vuoraa pieni vuoka (itselläni 16X21 cm) kelmulla. Sulata valkosuklaa. Sekoita muut aineet keskenään sekaisin ja kaada sulatettu suklaa joukkoon, sekoita nopeasti niin että kaikki aineet sekoittuvat. Laita vuokaan jähmettymään jääkaappiin vähintään puoleksi tunniksi. Kumoa levy vuuasta ja leikkaa haluamasi kokoisia paloja.