Onpas taas jäänyt tänne kirjoittaminen kokonaan. Paljon en ole kyllä kerennyt leipomaankaan ja kun ruoka on arkiruokaa, niin siitä ei paljon tänne viitsi kirjoitella.

Mutta nyt olen päässyt leipomaan rotinoita ystäville, pari viikkoa sitten tein netistä S-kanavan sivuilta löytämälläni ohjeella hyviä muffineja. Pikkaisen muutin ohjetta korvaamalla tavallisen sokerin ruokosokerilla (käytän sitä melkein aina leivonnassa), muuten siis netistä löydetyn ohjeen mukaisesti.

Valkosuklaa-puolukkamuffinsit

2 munaa
 
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää munavaahtoon vuorotellen maidon, öljyn, valkosuklaan ja jäisien puolukoiden kanssa. Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja paista 200-asteissa uunissa 15–20 minuuttia.

Muffinseista tuli oikein hyviä, mutta ensi kerralla laittaisin ehkä vain 1,5 dl leseitä, tuli pikkaisen liian karkea rakenne mun makuun.